• slidebg1
 

Vacatures


Wij zijn op zoek naar een leestenmaker m/v

Als leestenmaker bij Van Mook ga je aan de slag in de werkplaats. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een kwalitatief hoogwaardig product!

Functie
Voor deze functie is een diploma leestenmaker en/of gelijkwaardige werkervaring vereist. Jij zorgt in samenspraak met de schoentechnici voor de juiste vertaling van de aangeleverde gegevens, naar een functioneel modieuze leest.
Het maken en aanpassen van de leesten wordt door jou gedaan. Het vervaardigen en modelleren van orthopedische voorzieningen behoren tot het takenpakket. Ook voor het aanpassen van de leesten voor, of na de pasfase, ten behoeve van de definitieve schoenproductie ben jij verantwoordelijk. Jij zorgt voor de juiste pasvorm. Je staat samen het hele team garant voor een hoogwaardig product!

Ervaring
Naast je vaardigheden als leestenmaker breng je werkervaring op schoengebied mee. Je beheerst de Nederlandse taal. Heldere communicatie met collega’s is voor jou geen probleem. Je bent accuraat in het vastleggen en verwerken van essentiële gegevens.

Zijn we op zoek naar jou?
Wij zoeken een kwaliteitsbewuste teamplayer met een enthousiaste, positieve  en flexibele instelling. Je beseft dat jouw werk onze klantenkring  meer vrijheid geeft. Het is niet voor niets onze missie om iedereen beter, comfortabeler en er modieus bij te laten lopen!

Wat bieden wij?
Een inspirerende werkomgeving en een team van collega’s met passie voor  hun vak. Wil je meer weten over ons bedrijf kijk dan op onze site. Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wij zijn op zoek naar een podotherapeut m/v

Ben jij ondernemend, proactief, nieuwsgierig, empathisch en een teamplayer? Heb je een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding? Heb je een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd en de verplichte bijscholingen? Communiceer je gemakkelijk met
klanten en collega's? Dan is ons team op zoek naar jou!

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een goed ingerichte praktijk
• Korte communicatielijnen
• Een korte lijn met de verwijzers
• Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een enthousiast team waarbij kennis delen van groot belang is
• Een professionele organisatie

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Roosendaal en omgeving. In onze organisatie zijn diverse
specialismen aanwezig en wordt er onderling veel samengewerkt.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding podotherapie
• Je bent bereid om het huidige netwerk te onderhouden uit te bouwen
• Zelfstandig houden van spreekuren met onze klanten
• Op professionele wijze een anamnese, voortbrengingsproces,  
    kwaliteitsbewaking en nazorg uitvoeren
• Samenwerking met ons hele team

Wat bieden wij?
Een inspirerende werkomgeving en een team van collega's met passie voor hun vak. Wil je meer weten over ons bedrijf kijk dan op onze site. Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl

Voor meer informatie over persoonsgegevens, kijk in het menu onder het kopje 'Juridisch'.