• slidebg1
 

Wij zoeken...

...een administratief medewerker. Ben jij die gedreven persoonlijkheid die zich in onze organisatie verder wil en kan ontplooien?  m/v

Wat ga je doen?
Als administratief medewerker ben je veel in contact met klanten en ben je vooral bezig met bestellingen en afwikkelen van de geplaatste orders. Zoals de naam al zegt, functioneer je als ondersteunende kracht voor onze maatnemers (op het gebied van schoenen of kousen). Dit wil dus zeggen dat je niet met de producten zelf bezig gaat, maar verantwoordelijk bent voor het plannen, organiseren en uitvoeren van administratieve taken om onze producten en diensten heen.  Jij bent zodoende een essentiële factor in de organisatie!

Je bent veel in contact met klanten en je collega's van de afdeling administratie en bespreek je de voortgang van de orders. Het leuke is, dat je onwijs veel vrijheid krijgt om op jouw manier te zorgen voor het beste resultaat! Zelfstandig kunnen werken is in deze functie dan ook een absolute pré.

Klinkt het nu nog allemaal wat abstract? Gelukkig wordt je onderdeel van een ervaren team en zij zullen je van A tot Z meenemen in het proces. We willen je graag nog meer vertellen...

...een medewerker voor in de werkplaats! m/v
Wij zijn specialisten op het vakgebied schoentechniek. ...Een ambacht waar veel bij komt kijken. Kom eens een dagje meelopen om te kijken hoe dit gaat. Misschien is het iets voor jou om je verder te ontwikkelen in dit vak? Schoolverlaters en starters op de arbeidsmarkt zijn meer dan welkom om bij ons dit te komen leren! Kom eens een dagje meelopen om te ervaren hoe dit is!

Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk een mail naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl of bel gewoon op!

...een orthopedisch schoentechnicus of -technoloog m/v
Aandacht voor bewegen, dat is waar wij bij Van Mook Schoentechniek vol passie mee bezig zijn. Die passie, daar zorgen we met het hele team voor. We op zoek naar versterking voor onze vestiging in Roosendaal. Ben jij de ervaren Orthopedisch Schoentechnicus of -technoloog die we zoeken?

Taken en verantwoordelijkheden
Als Schoentechnicus of -technoloog zie jij je klant. Je maakt de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan en ontwikkelt de juiste voet- /schoenvoorziening voor je klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van aanmeten tot afleveren en natuurlijk de controles.

Profiel
Naast vaktechnische competenties beschik je over een afgeronde opleiding Orthopedische Schoentechniek/-technologie of  soortgelijke opleiding. Verder bezit je over goede sociale en commerciële vaardigheden die aansluiten bij de vriendelijke cultuur van ons bedrijf.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met voet- en beweegspecialisten en artsen. Met hen onderhoud je een goede relatie waarin je kennis, analyses en ervaringen uitwisselt. Spreekuren zijn zowel op interne als externe locaties. Jouw werkgebied is in overleg.
Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk een mail naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl of bel gewoon op!

...een podotherapeut m/v

Ben jij ondernemend, proactief, nieuwsgierig, empathisch en een teamplayer? Heb je een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding? Heb je een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd en de verplichte bijscholingen? Communiceer je gemakkelijk met
klanten en collega's? Dan is ons team op zoek naar jou!

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een goed ingerichte praktijk
• Korte communicatielijnen
• Een korte lijn met de verwijzers
• Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een enthousiast team waarbij kennis delen van groot belang is
• Een professionele organisatie

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Roosendaal en omgeving. In onze organisatie zijn diverse
specialismen aanwezig en wordt er onderling veel samengewerkt.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding podotherapie
• Je bent bereid om het huidige netwerk te onderhouden uit te bouwen
• Zelfstandig houden van spreekuren met onze klanten
• Op professionele wijze een anamnese, voortbrengingsproces,  
    kwaliteitsbewaking en nazorg uitvoeren
• Samenwerking met ons hele team

Wat bieden wij?
Een inspirerende werkomgeving en een team van collega's met passie voor hun vak.
Wil je meer weten over ons bedrijf kijk dan op www.van-mook.nl, ook voor ons privacybeleid. Heb je interesse stuur dan je CV en motivatiebrief naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure