• slidebg1
 

De winkel in Roosendaal

Begin 2008 is ons bedrijf verhuisd naar een nieuwe, ruimere locatie met veel extra gemakken: het is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

In ons pand is een ruime winkel ingericht, waar u rustig rond kunt kijken in de grote collectie schoenen. Het is de filosofie van Van Mook om u een ruime keuze te bieden, zowel in (semi-)orthopedische schoenen als in gemaksschoenen en modische, hippe confectieschoenen.

Vaak kunnen voetproblemen met aanpassingen aan schoenen of een steunzool worden opgelost. Helaas is niet elke modeschoen daarvoor geschikt. Gelukkig bent u daarmee niet gedwongen om onaantrekkelijke schoenen aan te schaffen. De fraaie gemaks- en confectieschoenen in onze collectie bewijzen dit: deze zijn allemaal tot op zekere hoogte aan te passen of te gebruiken met een losse steunzool.

Zo hebben wij prachtige schoenen in de collectie van onder andere Mephisto, Durea, Solidus, Xsensible, Verhulst, Floris van Bommel, Gijs en Finn Comfort voor zowel dames als heren. Mocht u tussen al dat fraais geen geschikte schoen vinden, dan maken wij een schoen naar uw wens en smaak op maat.

Zo langzamerhand is onze winkel uitgegroeid tot een grote trekpleister voor schoenliefhebbers met én zonder voetklachten. Dat heeft alles te maken met kwaliteit, een ruime keuze en de samenstelling van onze collectie. Juist omdat wij veel bijzondere schoenen en exclusieve merken bieden, komen schoenliefhebbers heel graag bij ons 'shoppen'.

Als extra service voor bestaande en nieuwe klanten, bieden wij SchoenenPasService en Thuisbezorging.
De SchoenenPasService is handig voor iedereen die niet in de buurt van onze winkels in Roosendaal en Tilburg woont en Van Mook liever bezoekt via onze spreekuurlocaties. U kunt alle schoenen uit onze collectie passen, voorzien van het deskundige advies van onze schoentechnici.
Het werkt heel eenvoudig. U kunt via deze website de schoenen uit onze collectie bekijken. Wilt u graag één of meerdere paren passen? Dan klikt u op de knop 'Reserveren' naast de schoen. Door het invullen van het formulier kunt u eenvoudig een afspraak plannen voor het passen van de schoenen. Uiteraard past u de schoenen zonder aankoopverplichting.

U kunt tijdens onze openingstijden altijd in de winkel terecht. Als u een specifiek voetprobleem heeft, waarbij het advies van één van onze schoentechnici gewenst is, kunt u het beste vooraf een afspraak maken.

In onze panden hebben we vanzelfsprekend ook behandelkamers van de eigen medische pedicure en podotherapeut ingericht. Behandelingen vinden plaats op afspraak.

Behalve in Roosendaal en Tilburg, kunt u ook in Breda, Den Bosch, Dongen, Etten-Leur, Goes, Hulst, Middelburg, Made, Numansdorp, Oisterwijk, Oostburg, Steenbergen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Waalwijk, Wouw, Zevenbergen en Zierikzee terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak.


 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure