• slidebg1
 

2 Geslaagde edities van de 1ste Zotte Zaterdag Sale

De eerste edities van de Zotte Zaterdag Sale zijn achter de rug. En in zowel Roosendaal als TIlburg een echt succes gebleken. Want Roosendaal en TIlburg hebben maximaal geprofiteerd van hoge kortingen op onze merkschoenen. Die mensen lopen er komende tijd weer modieus en comfortabel bij. Naast de vertrouwde gezichten hebben we deze keer ook veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Steeds meer mensen zien gelukkig het belang in van goed en comfortabel bewegen. En daar worden wij blij van. Die Zotte Zaterdag zal er zeker nog een keer komen. Wij gaan nu eerst aan de slag met de nieuwe collectie. Tot snel!

 

De feestdagen worden nog leuker met onze cadeau-actie 'Pak je Pakje'

De decembermaand wordt nog leuker met de Pak je Pakje actie van Van Mook. Koopt u tijdens deze actie een nieuw paar schoenen dan doen wij daar een leuk cadeautje bij. Welke? Dat mag u zelf kiezen. Er zijn drie luxe cadeaus zoals een luxe houten schoenlepel XL, een houten schoenlepel met voetverwenspray en luxe houten schoenspanners. Leuk om te krijgen of aan iemand cadeau te doen. Wees er snel bij want OP = OP!

 

Relatiedag 2013

Ontdek Van Mook tijdens de relatiedag
Op zaterdag 25 mei staan onze deuren de hele dag open voor iedereen die in de dagelijkse werkzaamheden te maken heeft met patiënten en loop- of bewegingsklachten. Veelal kunnen klachten verholpen of verminderd worden met orthopedische oplossingen.
Tijdens onze relatiedag kunt u van 10 tot 16 uur in onze vestiging in Roosendaal kennis maken met de wereld van Van Mook schoentechniek & schoenmode. U gaat niet alleen op ontdekkingsreis door ons bedrijf.
U kunt bijvoorbeeld in het nieuwe LoopLab zelf ervaren wat mensen met orthopedische schoenen daadwerkelijk voelen. Bekijk 'live' hoe de shoe-art van Mano Macchiato tot leven komt of ontdek alles over de wereld van therapeutisch elastische kousen; het kan allemaal tijdens de relatiedag. Uiteraard is er ook ruimte voor vermaak en Brabantse gezelligheid met een hapje en drankje.

Wilt u het niet missen?
Schrijf u snel in voor de relatiedag op www.van-mook.nl/relatiedag en maak direct kans op een uniek custom-made paar schoenen van Mano Macchiato met bijpassende riem.

We zien u graag op 25 mei

 

Van Mook komt naar 's-Hertogenbosch (Empel) toe!

Empel loopt beter
na een bezoek aan het Van Mook spreekuur

Van Mook komt naar 's-Hertogenbosch (Empel) toe! Het is onze missie om iedereen beter en comfortabeler te laten lopen, en daarom bieden wij onze klanten spreekuren in de buurt aan. Voortaan kunt u voor uw orthopedische afspraken en Therapeutische elastische kousen ook terecht bij onze spreekuurlocatie in 's-Hertogenbosch (Empel).

Vanaf vrijdag 31 mei 2013 houden wij, in de even weken vanaf 8.00 uur, spreekuur in het Medisch Centrum Empel "Het Schild". Voor al uw inlays, schoenaanpassingen, voetmetingen, therapeutisch elastische kousen en andere vragen of problemen kunt u bij uw vertrouwde Van Mook orthopedisch schoentechnicus terecht, maar dan dichtbij huis. Dat is makkelijk én comfortabel!

Wilt u meer informatie over dit spreekuur? Bel gerust met onze medewerkers in Tilburg 0135 535 00 17 of kijk op www.van-mook.nl onder 'Afspraak maken'. Uiteraard blijft u ook van harte welkom in onze winkels in Tillburg en Roosendaal. Ook voor orthopedische afspraken.

We hopen u binnenkort in 's-Hertogenbosch (Empel)  te kunnen begroeten.

 

Sla uw slag tijdens de BuitenKansjesMarkt

Op zaterdag 25 mei vindt u van 9 tot 16 uur op het terrein van onze vestiging in Roosendaal weer de jaarlijkse BuitenKansjesMarkt. Een gezellige openlucht markt met kraampjes vol merkschoenen en heel veel voordeel: kortingen tot wel 70%!. Dit jaar verwelkomen we voor het eerst ook de klanten van onze vestiging in Tilburg. Daarom heeft de BuitenKansjesMarkt dit jaar een extra feestelijk tintje. Samen met live-muziek, een popcorn-kraam en hopelijk goed weer, belooft het weer een gezellige dag te worden. Maar let op: vroege vogels profiteren van de meeste keus dus wees er op tijd bij!

 

Comfort Event

Op zaterdag 5 oktober zal in Roosendaal van 9 tot 16 uur de eerste editie van het Comfort Event plaatsvinden. Een dag vol activiteiten in het teken van comfortabel bewegen. Met gratis beenmetingen, loopanalyses, tips van onze podotherapeut, medisch pedicure en onze eigen schoentechnici zet u gegarandeerd een stap in de richting van goed en comfortabel bewegen. Uiteraard doen we daar een goede portie Brabantse gezelligheid bovenop met een hapje en een drankje.

 

Zevenbergen loopt beter!

Woont u in of in de buurt van Zevenbergen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Want vanaf 1 februari breiden wij onze spreekuurlocaties uit met een locatie in Zevenbergen. In het geheel vernieuwde Podotherapie Centrum aan de Pastoor van Kessellaan 1a kunt u in oneven weken binnenlopen bij uw vertrouwde orthopedisch schoenmaker van Van Mook! Het spreekuur start om 8 uur 's ochtends zodat u eventueel voor uw werk of schooltijden langs kunt komen. U kunt voor dit spreekuur een afspraak maken door te bellen met onze telefonistes op 0165 55 09 45 of met behulp van het contactformulier onder de knop Afspraak maken. Tot ziens in Zevenbergen.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde dag

Zaterdag 25 mei was het een drukte van jewelste in onze hoofdvestiging in Roosendaal. Zowel de BuitenKansjesMarkt als de Relatiedag zorgden voor een groot aantal bekende én nieuwe bezoekers. Voor de professionals hadden we een apart programma zodat zij op informele wijze kennis konden maken met alle facetten van ons bedrijf. Wie z'n slag wilde slaan met topkwaliteit schoenen tegen spotprijzen kon in de tent op het buitenterrein zijn of haar hart ophalen. Met een heus grand café op het middenplein kon men tijdens het shoppen even rustig genieten van koffie met een traktatie, een muzikaal optreden van de band Luizter en een humoristische schoenpoetsact. Kortom, we kijken echt terug op een zeer geslaagde dag.

 

Gezond & Wel beurs in Kaatsheuvel

Gezond & Wel is een jaarlijks terugkerende beurs op het gebied van gezondheid zorg en welzijn. Op 5 en 6 oktober 2013 wordt deze beurs weer gehouden in Multifunctioneel Centrum De Werft te Kaatsheuvel en uiteraard zijn wij ook hier aanwezig. Gezond & Wel is vooral een actieve beurs, er is van alles te zien en mee te beleven. Leuk om te combineren met een bezoek aan ons Comfort Event in Roosendaal?
De openingstijden zijn:
zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 18.00 uur
zondag 6 oktober van 10.00 tot 17.00
De toegang voor deze beurs is gratis.

 

Nieuwsbrief van september 2015

http://us4.campaign-archive2.com/?u=c9e716ecc9a364e2570eb0965&id=02c7cf9a98